Interessegrupper

En vigtig del af det arbejde, der udføres i Partnerskabet, handler om udviklingen af de bedste rammer for teknologiudvikling og kommercialisering af brint- og brændselscelleteknologier. Input til dette arbejde kommer fra interessegrupperne. Grupperne består af medlemmer fra industri, videninstitutioner, netværksorganisationer og myndigheder med observatørstatus.

Grupperne mødes efter behov og møderne fokuserer på et tema og indeholder gerne en studietur med relevant fokus for gruppen. I interessegrupperne er der god sparring mellem medlemmerne med en uformel tone. Grupperne er en vital platform for nye ideer og samarbejde på tværs.

I menuen til venstre kan du læse om de forskellige grupper og se hvem der er faste medlemmer af gruppen. Hvis temaet lægger op til at invitere andre interessenter med ind, gør vi selvfølgelig dette.


Grupperne er baseret på nationale udviklingsstrategier for brint- og brændselscellestrategier. Disse bliver opdateret når der er behov her for.


Ønsker du at høre mere om grupperne og medlemskab af Partnerskabet, kan du kontakte direktør Tejs Laustsen Jensen på tlj@hydrogennet.dk

 
 

Download den nationale brintstrategi

 

Sidst opdateret: 14-04-2016