26-04-2017

Ny bestyrelse

”Brintbranchen har oplevet markant vækst de sidste to år. Partnerskabet står som organisation stærkere og er mere synlig i den politiske debat end nogensinde før. Vi glæder os til at arbejder videre på at fremme udbredelsen af brintløsninger endnu mere i de kommende år”, siger den genvalgte bestyrelsesformand, Theiss Stenstrøm.
 
Partnerskabet for brint og brændselsceller har d. 25. april 2017, valgt en ny bestyrelse til dens generalforsamling i København.

Bestyrelsen består af følgende medlemmer: 

Formand

Theiss Stenstrøm

EWII Fuel Cells

Næstformand

Hans Aage Hjuler

Danish Power Systems Ltd

Bestyrelsesmedlemmer       

Mads Friis Jensen

Serenergy A/S

 

Søren Knudsen Kær 

Institut for Energiteknik, AAU           

Jens Oluf Jensen 

DTU Energi - Energikonvertering og –lagring

Kristina Fløche Juelsgaard 

Ballard Europe A/S

Uffe Borup 

Nel Hydrogen

Thea Larsen 

Dansk Gasteknisk Center

Steen Harding Hintze 

Energifonden Skive

 

”For to år siden valgte vi at gennemføre et strategiskifte for at give Partnerskabet mere gennemslagskraft. Det er lykkedes, kan vi konstatere”, siger Theiss Stenstrøm efter at den nye bestyrelse er valgt. ”Vi skal ikke hvile på laurbærrene. Vi vil fortsætte med at gøre den brede offentlighed og beslutningstagere opmærksomme på brint og brændselsceller som led i Danmarks grønne omstilling.”

”Vi satser hårdt på grøn transport, energilagring og energikonvertering ved hjælp af brint- og brintrelaterede løsninger. Yderst vigtigt er det i den forbindelse, at vi bliver ved med at investere i research og development, da innovativ forskning danner grobund for alle kommercielle brintløsninger vi har i dag”, slutter Stenstrøm. 

Bagerste række fra venstre til højre: Uffe Borup, Søren Knudsen Kær, Kristina Fløche Juelsgaard, Theiss Stenstrøm, Tejs Laustsen Jensen (direktør).
Forreste række fra venstre til højre: Thea Larsen, Steen Harding Hintze, Hans Aage Hjuler
Mads Friis Jensen og Jens Oluf Jensen er ikke på billedet.